کد مطلب : ۶۴۵۳
دومین کنفرانس غذای حلال در ترکیه برگزار شد
در این کنفرانس صاحبنظرانی از کشورهای ترکیه، آمریکا، کانادا، هلند، مالزی، اندونزِی، تایلند، اتریش و چند کشور مسلمان حضور داشتند.
این کنفرانس با موضوعاتی همچون ارائهی گواهینامهی محصولات حلال، نظام اقتصاد حلال و قابلیتهای آن، استاندارد در تولید غذای حلال، تقابل تولید کننده و مصرف کننده در تولید غذای حلال و مشکلات آن و نیز بازار جهانی غذای حلال برگزار شد.
نخستین کنفرانس غذای حلال در سال گذشته برگزار شد و دومین کنفرانس غذای حلال از سوی انجمن تحقیقات و اعطای گواهینامهی غذای حلال برگزار شده است.
در این کنفرانس برخی از شخصیتهای رده بالای ترکیه نیز حضور داشتند.
این کنفرانس با موضوعاتی همچون ارائهی گواهینامهی محصولات حلال، نظام اقتصاد حلال و قابلیتهای آن، استاندارد در تولید غذای حلال، تقابل تولید کننده و مصرف کننده در تولید غذای حلال و مشکلات آن و نیز بازار جهانی غذای حلال برگزار شد.
نخستین کنفرانس غذای حلال در سال گذشته برگزار شد و دومین کنفرانس غذای حلال از سوی انجمن تحقیقات و اعطای گواهینامهی غذای حلال برگزار شده است.
در این کنفرانس برخی از شخصیتهای رده بالای ترکیه نیز حضور داشتند.











