تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۴۶
۰
کد مطلب : ۳۵۸۵۰

«غدیر در آیینه کتاب» رونمایی شد

«غدیر در آیینه کتاب» رونمایی شد
یاسر احمدوند با حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی سیستانی دیدار کرد.
حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی ضرورت معرفی غدیر و فرهنگ غدیر به ملت های مختلف جهان تاکید کرده و افکار کنونی را محیطی بکر برای استفاده شیعیان از فرصت های تبلیغی دانست.
وی در ادامه به فعالیت موسسات مختلف شیعی در کشورهای مختلف اشاره کرد و یادآور شد: موسسه ای تحت نظارت ایشان در لبنان بیش از 200 عنوان کتاب به زبان اسپانیولی چاپ و نشر نموده است.
نماینده تام الاختیار آیت الله العظمی سیستانی از آغاز عملیات اجرایی بزرگترین کتابخانه تخصصی کشور خبر داد و گفت: این کتابخانه در متراژ ۱۰۶۰۰ متر مربع و زیربنای 86000 متر مربع در 15 طبقه به بهره برداری خواهد رسید که جامع ۱۰ کتابخانه تخصصی خواهد بود و حدود 5 میلیون نسخه کتاب را به علاقمندان ارائه خواهد نمود؛ همچنین دارای سالن آمفی تئاتر به متراژ ۳ هزار متر با گنجایش ۱۲۰۰ نفر خواهد بود.
در ادامه، دکتر احمدوند ضمن تشکر از دغدغه مندی حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی نسبت به فرهنگ اسلامی شیعی و فعالیت های ممتاز موسسه آل البیت علیهم السلام در احیا و نشر معارف شیعی، انتشار مجله الارشاد و همچنین انتشار مجله تراثنا (بیش از دو دهه) را نشان از اهتمام والای ایشان دانست که کیفیت برتر کتاب های تحقیق موسسه موجب دریافت جوایز و تقدیرنامه از کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نیز شده است.
وی همچنین با تقدیر از فعالیت های فرهنگی مبتنی بر عقاید تشیع در دیگر کشورها، درخواست هم افزایی مراکز فرهنگی مختلف با موسسات تحت نظر حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی را داشت که با استقبال ایشان روبرو شد.
سپس ضمن مراسم رونمایی از کتاب «غدیر در آیینه کتاب»، محمد انصاری به معرفی اثر خود پرداخت؛ این کتاب به معرفی 1916 کتاب مستقل در موضوع غدیر به 24 زبان زنده دنیا از 2251 نویسنده پرداخته است.
لازم به ذکر است ایران با چاپ 1552 کتاب، هند 68 کتاب، عراق 55، لبنان 51، پاکستان 39 و … به ترتیب عهده دار تبلیغ غدیر شده اند. همچنین 2209 نفر از مولفین شیعه و بقیه از عامه، اسماعیلی و زیدیه و … هستند.
محمد انصاری ضمن بزرگداشت یاد و خاطره علامه سید عبدالعزیز طباطبایی، از وی به عنوان اولین موسس کتابنامه غدیر در فرهنگ شیعی نام برد و اثر این عالم جلیل القدر را چراغ راه میراث مکتوب تشیع دانست.
مرجع : شفقنا
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما